• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  9:00 - 17:00

 • Wednesday

  9:00 - 17:00

 • Thursday

  9:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 17:00

 • Saturday

  9:00 - 12:00

 • Sunday

  gesloten

NAZORG

Zoals bij elke haarverzorging, heeft het haarwerk een goede verzorging nodig. Veel mensen denken dat je geen zorgen meer om je haar hebt als je eenmaal een haarwerk draagt. Maar niets is minder waar. Juist een haarwerk heeft heel veel verzorging nodig. De ene zelfs meer dan de andere.

Er zijn verschillende typen haarwerk mogelijk. Dit kan variƫren van een gedeeltelijk haarwerk, tot een volledig haarwerk. Van een synthetisch haarwerk, tot een echt-haar haarwerk. Er zijn zelfs haarwerken die van alles een beetje hebben.

Elke type haarwerk heeft zijn eigen verzorging nodig. En daarbij dient er ook nog eens rekening te worden gehouden met het eventuele eigen haar. Niet iedereen die een haarwerk draagt, is helemaal kaal. Om een goed advies te kunnen geven, over uw haarverzorging behoeften, is het verstandig u goed voor te laten lichten door een van onze medewerkers. Zij kunnen, samen met uw wensen een passende verzorging aanbieden. Behalve het advies van onze medewerksters, krijgt u bij aanschaf van een haarwerk de voor u juiste informatie over thuis-verzorging nog eens schriftelijk mee naar huis. Zo kunt u alle informatie nog eens op uw gemak, thuis doornemen.

Behalve de dagelijkse verzorging, heeft uw haarwerk ook zijn onderhoud nodig. Ook dit is per haarwerk verschillend. Onderhoud van haarwerken is een specifiek beroep en daarom bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om dit bij ons te kunnen doen. Wij kijken dan samen met u, of het haarwerk nog goed zit, of er aanvullingen nodig zijn of misschien dient er wel een reparatie te worden uitgevoerd. In alle gevallen kunt u bij ons terecht.

Chat openen
Afspraak inplannen?