• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  9:00 - 17:00

 • Wednesday

  9:00 - 17:00

 • Thursday

  9:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 17:00

 • Saturday

  9:00 - 12:00

 • Sunday

  gesloten

ANKO ERKENNING

De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.
De ANKO maakt zich sterk voor een gezonde en moderne kappersbranche en komt op voor de belangen van de professionele kappers in Nederland. Er zijn 5.500 ondernemende kappers lid van de ANKO.

www.anko.nl/consumenten

 
Gedragscode ANKO Haarwerk Specialist:

1 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker houdt altijd en op de eerste plaats rekening met het welzijn van de klant.

2 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker beveelt alleen die technieken, producten en/of dienstverlening aan, die op dat moment het meest bevorderlijk zijn voor de oplossing van het haarprobleem van de betreffende klant. Als een haarwerk-bedrijf/de haarwerker geen adequate oplossing heeft, dan zal verwijzing naar een andere haarwerk-bedrijf, plaatsvinden.

3 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker heeft de verantwoording om zich zodanig te gedragen ten opzichte van klanten, andere haarwerk-bedrijven, betrokken instanties/instellingen en de media, dat er respect wordt geoogst voor zijn/haar vak.

4 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker zal volledig integer en toegewijd zijn met informatie, producten en dienstverlening naar de klanten, andere haarwerk-bedrijven, betrokken instanties/instellingen en de media toe.

5 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker handhaaft in zijn/haar publiciteit, betreffende de media, de waarheid en de integriteit, zodat ten allen tijde het willens en wetens verstrekken van misleidende informatie niet voor zal voorkomen.

6 Het haarwerk-bedrijf/ de haarwerker gebruikt in de communicatie met klanten, andere haarwerkers, betrokken instanties/instellingen en de media geen termen die nadelig zijn voor ANKO en ANKO Sectie Haarwerken.

7 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker garandeert dat behandeling, dienstverlening en nazorg voor de klanten altijd mogelijk is tijdens de reguliere werktijden.

8 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker draagt er zorg voor, dat tijdens het uitoefenen van hun beroep alles conform het gestelde in de Statuten en Huishoudelijk Reglement van ANKO en ANKO Sectie Haarwerken verloopt.

9 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker draagt er zorg voor, dat hij/zij volledig op de hoogte is van alle technische ontwikkelingen binnen het beroep.

10 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker is zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de prijs van te leveren producten en diensten. Het is verboden onderlinge prijsafspraken te maken.

11 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker geeft geen vertrouwelijke informatie over klanten door aan derden, behalve wanneer wettelijke vereisten anders voorschrijven, dan wel klanten daar zelf om vragen.

12 Het haarwerk-bedrijf/de haarwerker beschermt en respecteert binnen zijn/haar eigen bedrijf het recht op privacy van de klanten.

13 Het haarwerk-bedrijf draagt er zorg voor, dat alle relevante declaraties van klanten bij elke borgverzekeraar met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en adequaatheid kunnen worden ingediend en afgehandeld.

Chat openen
Afspraak inplannen?